Πορτοσάλτε: «Η κυβέρνηση δικαίωσε τον Τσίπρα για το "ξεστοκάρισμα" του Άστρα Ζένεκα» (video)

Στις 28 Απριλίου, ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, είχε ασκήσει κριτική για την εμβολιαστική διαχείριση και τις καθυστερήσεις, ενώ είχε κάνει και λόγο για «ξεστοκάρισμα» του Αστρα Ζένεκα.

Πορτοσάλτε: «Η κυβέρνηση δικαίωσε τον Τσίπρα για το
ΠΡΟΒΟΛΗ

Λίγους μόνο μήνες αργότερα, μέχρι και ο Άρης Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΙ παραδέχτηκε πως η κυβέρνηση δικαίωσε τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, αφού προβάλανε το σημείο της χθεσινής (14/06) συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στη Μάρα Ζαχαρέα, όπου και αναφέρθηκε ξανά στο θέμα, λέγοντας «μήπως δεν έγινε σωστή διαχείριση με την υπόθεση του Άστρα Ζένεκα, όπου όλοι κατηγορούσαν εμένα, που δεν είπα και κάτι φοβερό, είπα ότι πρέπει όλοι να εμβολιαστούνε αλλά πρέπει να δίνεις τη δυνατότητα επιλογής στους πολίτες για το ποιο εμβόλιο θα αξιοποιήσουν».

Με το που τελείωσε το βίντεο, ο Δημήτρης Οικονόμου είπε "δεν έχει άδικο εδώ που τα λέμε», ενώ η συμπαρουσιάστρια της εκπομπής, Μαρία Αναστασοπούλου ρώτησε τον Άρη Πορτοσάλτε: «Μήπως η κυβέρνηση δικαιώνει τον κ. Τσίπρα τελικά;», με τον Άρη Πορτοσάλτε να απαντάει με βαριά καρδιά, «δυστυχώς, ναι».

«Το ότι θα ερχόταν τώρα η κυβέρνηση να δικαιώσει και τον Τσίπρα που είπε για "ξεστοκάρισμα", τι άλλο να κάνω; Τι άλλο να γίνει δηλαδή;», συνέχισε με εμφανή τα σημάδια της απελπισίας στο λόγο του. 

Δείτε το απολαυστικό βίντεο.

 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ