Άδωνις για Συνέδριο: «Με ότι θέλει θα ασχολείται η Εκκλησία, σιγά μην πάρουμε και την άδεια του ΣΥΡΙΖΑ» (video)

Ακροδεξιοί και εκκλησιαστικοί "κύκλοι" επιβεβαιώνουν καθημερινά πως το συνέδριο της ντροπής για την "γονιμότητα", που τελικά ακυρώθηκε, δεν ήταν τίποτα άλλο παρά προσπάθεια επιβολής ιδεολογικής ηγεμονίας και φυσικά κέρδους για ιδιωτικά συμφέροντα (αυτά πάνε διαχρονικά μαζί άλλωστε).

Άδωνις για Συνέδριο: «Με ότι θέλει θα ασχολείται η Εκκλησία, σιγά μην πάρουμε και την άδεια του ΣΥΡΙΖΑ» (video)

Σε συνέντευξή του στο ACTION 24, o Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε πως αν είχε δει το διαφημιστικό σποτ του συνεδρίου θα έλεγε στους διοργανωτές να το ξαναφτιάξουν από την αρχή «διότι το συνέδριο αυτό καθαυτό ήταν καλό να γίνει». 

Σε ερώτηση αν στο συνέδριο με τη συμμετοχή πολλών ιερέων θα μπορούσε εύκολα να ανοίξει το θέμα της απαγόρευσης των αμβλώσεων, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, απάντησε πως «σε ένα συνέδριο που σηκώνονται και μιλάνε ομιλητές και έχεις ελεύθερο βήμα και δημοκρατία μπορεί να βάλει ο καθένας όποιο θέμα νομίζει. Τώρα δεν θυμάμαι κανέναν που να είπε γιατί ασχολείται η Εκκλησία ασχολείται με την υπογεννητικότητα. Με ό,τι θέλει ασχολείται η Εκκλησία, σιγά μην πάρουμε και την άδεια του ΣΥΡΙΖΑ».

Αυτά να επαναλάβουμε, σε περίπτωση που δεν γίνεται αντιληπτό, τα λέει υπουργός χώρας του Δυτικού ημισφαιρίου, χρησιμοποιώντας μάλιστα πρώτο πληθυντικό όσον αφορά την κυβέρνηση και την Εκκλησία.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.