Παραλήρημα Χατζηδάκη: Ό,τι και να πείτε εγώ βγαίνω πρώτος σε ψήφους στα Βόρεια προάστια (video)

Αυτοθυματοποίηση με ολίγον τι από "συνδρομο Βαγγέλη Βενιζέλου" για τον Κωστή Χατζηδάκη στη Βουλή όπου και συζητείται το νομοσχέδιο απορρύθμισης των εργασιακών δικαιωμάτων.

Παραλήρημα Χατζηδάκη: Ό,τι και να πείτε εγώ βγαίνω πρώτος σε ψήφους στα Βόρεια προάστια (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ο υπουργός Εργασίας, επιτέθηκε κατά της αντιπολίτευσης κατηγορώντας την πως επιδίδεται σε «δολοφονία χαρακτήρα» λέγοντας μάλιστα πως η κριτική για το εργασιακό νομοσχέδιο είναι στην πλειονότητά της προσωπικές επιθέσεις που δέχεται ο ίδιος.

«βγάζετε μια εμπάθεια και ένα μίσος. Ναι! Ένα μίσος», είπε με στόμφο ο Κωστής Χατζηδάκης και συνέχισε επαινόντας τον εαυτό του: «Δεν είμαι καινούργιος», συνέχισε, πάντα σε πρώτο ενικό. «Έχω κριθεί κατ' επανάληψην από τους Έλληνες πολίτες, έχουν ακούσει την κριτική με την οποία και τώρα με περιλούζετε, αλλά πρέπει να σας πω ότι από το 2007 που κατεβαίνω, εκλέγομαι σταθερά στις πρώτες θέσεις και στις τελευταίες εκλογές εξελέγην παίρνοντας την πρώτη θέση στον Βόρειο Τομέα της Β' Αθηνών, όπου εκλέγομαι».

Λες και κάνει σε κανέναν εντύπωση που ο -διαχρονικά ανεπάγγελτοςΚωστής Χατζηδάκης, που φέρνει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο προς ψήφιση, εκλέχθηκε πρώτος στον Βόρειο Τομέα Αθηνών.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ