Πορτοσάλτε: Και άλλοι δικαίωσαν τον Τσίπρα, όχι μόνο εγώ (video)

Σχεδόν απολογούμενος βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος χθες δήλωσε πως η κυβέρνηση δικαίωσε τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τελικά είχε δίκιο για το "ξεστοκάρισμα" του Άστρα Ζένεκα.

Πορτοσάλτε: Και άλλοι δικαίωσαν τον Τσίπρα, όχι μόνο εγώ (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Λένε ότι δικαιώνεις τον κ. Τσίπρα πάλι, όπως χθες που έγινε "πάρτι" στο twitter... πρώτο τρεντ ήσουν πάλι», είπαν απευθυνόμενοι σοτν Άρη Πορτοσάλτε οι παρουσιαστές της εκπομπής Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου.

«Και καλά κάνω», απάντησε ο Άρης Πορτοσάλτε, προσθέτοντας: «Μισό λεπτό, επειδή μου το λένε αυτό, μου λένε ότι δεν πρέπει να δικαιώνεις τον Τσίπρα. Σταύρος Παπαντωνίου, 2η σελίδα εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, λέει ακριβώς το ίδιο πράγμα, ότι δικαώθηκε ο Τσίπρας»

«Είστε πολλοί δηλαδή; Αυτό μας λες», σημείωσε η Μαρία Αναστασοποούλου, με τον Άρη Πορτοσάλτε να συνεχίζει και να λέει: «Γιώργος Παπαχρήστος, εφημερίδα ΝΕΑ, το ίδιο πράγμα, το τελευταίο του αρθράκι».

Το ερώτημα βέβαια είναι, ποιοι του λένε «δεν πρέπει να δικαιώνεις τον Τσίπρα», ακόμα και όταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει δίκιο, όπως αποδείχθηκε στην περίπτωση του Άστρα Ζένεκα;

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ