Γλυκά Νερά: Για τον ΣΚΑΙ έφταιγε ο "Νόμος Παρασκευόπουλου" (video)

Επειδή καλό είναι να θυμόμαστε, ούτε λεπτό δεν είχαν χάσει στον ΣΚΑΙ (και άλλα κανάλια, για να μην τον αδικήσουμε) προκειμένου να πολιτικοποιήσουν το στυγνό έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Ο διάλογος και το βίντεο από την πρωινή εκπομπή "Σήμερα" της 12ης Μαΐου, είναι ενδεικτικά.

Γλυκά Νερά: Για τον ΣΚΑΙ έφταιγε ο

Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ λοιπόν, ο Άρης Πορτοσάλτε και οι παρουσιαστές Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου, μία σχεδόν μέρα μετά την, -όπως αποδείχθηκε τελικά- γυναικοκτονία, στα Γλυκά Νερά, έχουν έναν πολύ ενδιαφέρον δημόσιο διάλογο, "ενημερώνοντας" τους τηλεθεατές του ΣΚΑΙ για τις πολιτικές ευθύνες του εγκλήματος και την τολμηρή απόφαση του πρωθυπουργού να μπει χρηματική επικύρηξη:

Άρης Πορτοσάλτε: «Υπάρχουν και διάφοροι αποφυλακισθέντες οι οποίοι εκμεταλλεύονται και έναν Νόμο. Κάναμε και κριτική τότε. δεν πιστεύω να βγει κανένας Νεοδημοκράτης και να πει "τι ωραίος νόμος είναι αυτός του κυρίου Παρασκευόπουλου και αν πει "εκανα λάθος, συγνώμη για τον κ. Παρασκευόπουλο; ... Αντιστάθηκε, το καταλαβαίνετε; (μιλώντας για την Καρολάιν). Αντιστάθηκε όπως εκείνος ο άνθρωπος στην Κηφισιά που είχε πει ο Τόσκας, άλλαξε πλευρό και θα μείνεις ασφαλής»

Μαρία Αναστασοπούλου: «Και το γράφει σήμερα και η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γιατί φαίνεται ότι έχουν μπει στο στόχαστρο των αρχών, άτομα τα οποία έχουν φυλακιστει στο παρελθόν, έχουν αποφυλακιστεί και έχουν επιστρέψει στην παράνομη δράση»

Άρης Πορτοσάλτε: «Μπράβο. Πολύ σωστά το λες. Φαντάζομαι θα λειτουργήσει και η επικύρηξη με τα 300 χιλιάδες ευρώ»

Δημήτρης Οικονόμου: «Λειτουργεί αυτό Άρη γιατί είναι πολλά τα λεφτά»

Μαρία Αναστασοπούλου: «Ασυνήθιστο. Δεν το βλέπουμε συχνά»

Άρης Πορτοσάλτε: «Ναι αλλά είδες ότι κατευθείαν...»

Μαρία Αναστασοπούλου: «Με το οκ του Πρωθυπουργού ο κ. Χρυσοχοΐδης»

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.