Όταν ο Νίκος Ρωμανός έριχνε τις ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά (video)

Καμία ηθική αναστολή στο να "ρίξει" στην αξιωματική αντιπολίτευση ακόμα και τις ευθύνες για την γυναικοκτονία -όπως αποδείχθηκε- στα Γλυκά Νερά, δεν είχε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός.

Όταν ο Νίκος Ρωμανός έριχνε τις ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά (video)

«Και ο ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισε το Νόμο για να βγαίνουν εγκληματίες και να ξαναεγκληματούν, να το θυμίσουμε αυτό. Και κάτι τελευταίο, το αστυνομικό τμήμα Γλυκών Νερών, έφυγε με απόφαση ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρχε αστυνομικό τμήμα στα Γλυκά Νερά. Δεν υπάρχει λόγω στρατηγικής ΣΥΡΙΖΑ», είχε δηλώσει μία μόλις μέρα μετά το συγνό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ο Νίκος Ρωμανός, μη δισταζοντας να κομματικοποιήσει, με σχεδόν ρομποτική εκφορά λόγου, ακόμα και αυτή την τραγωδία.

Η τοποθέτηση αυτή του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, προκάλεσαι την αντίδραση της παρουσιάστριας της εκπομπής που του απάντησε: «Ναι αλλά ακόμα και τώρα οι κάτοικοι λένε ότι δεν υπάρχει Τμήμα κύριε Ρωμανέ και δύο χρόνια που είστε στην εξουσία δεν το διορθώσατε».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.