Άδωνις Γεωργιάδης: Ο κόσμος ψήφισε ΝΔ ενώ γνώριζε ότι είμαστε χρεοκοπημένο κόμμα (video)

Σε μεγάλη εκτίμηση έχει τους ψηφοφόρους της ΝΔ και τους Έλληνες πολίτες ο αντιπρόεδρος του κόμματος και υπουργός Ανάπτυξης.

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο κόσμος ψήφισε ΝΔ ενώ γνώριζε ότι είμαστε χρεοκοπημένο κόμμα (video)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, και απαντώντας στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Γιαννούληδήλωσε χωρίς καμία ντροπή, πως ο κόσμος ήξερε πως το κόμμα χρωστούσε 300 εκατομμύρια ευρώ που επιβαρύνουν τον Έλληνα φορολογούμενο.

«Όσον αφορά στο τελευταίο λαϊκίστικο επιχείρημα. Ο κόσμος μας ψήφισε γνωρίζοντας πόσα χρωστάμε», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και συνέχισε απευθυνόμενος στον Χ. Γιαννούλη, «όταν πήγαμε στις εκλογές, εγνώριζε ο κόσμος ότι χρωστάει η ΝΔ 300 εκατομμύρια;». Όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ του απάντησε ότι ο κόσμος δεν το γνώριζς, Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε ειρωνικά: «Ε, όχι και δεν το γνώριζε».

Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μάθουμε αν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ισχυρίζεται ότι ο κόσμος γνώριζε και πως την ώρα που το κόμμα ήταν χρεοκοπημένο, στην προεκλογική περίοδο του 2019 ήταν το δέυτερο κόμμα στην Ευρώπη με την μεγαλύτερη διαφημιστική δαπάνη.

Επίσης να θυμίσουμε πως κατα την προεκλογική περίοδο των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ, ο υποψήφιος τότε αρχηγός του κόμματος είχε δηλώσει φόρα παρτίδα πως τα χρέη του κόμματος πρέπει να διαγραφούν, μετακυλίοντας το χρέος στους φορολογούμενους.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.