Ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε αρνητή του εμβολιασμού νεκρό από covid - Διάψευση και κατηγορώ από συγγενή του θύματος

Ο πολιτικός που μπορεί να πει το μεγαλύτερο ψέμα με τόση μεγάλη άνεση και με παντελή έλλειψη ηθικών αναστολών, ξαναχτύπησε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε αρνητή του εμβολιασμού νεκρό από covid - Διάψευση και κατηγορώ από συγγενή του θύματος

O αντιπρόεδρος της ΝΔ, ανέφερε με απόλυτη βεβαιότητα στο Twitter πως 38χρονος, θύμα του κορωνοϊού στην Βέροια, ήταν αντιεμβολιαστής.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Ένας νέος άνθρωπος 38 ετών στη Βέροια, γνωστός και δραστήριος στην τοπική Κοινωνία, αρνητής του εμβολιασμού, πέθανε χθες μετά από 15 μέρες νοσηλείας με COVID-19. Με παιδί ενός έτους και χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα. Μην αφήσουμε την παράνοια να μας στερήσει και άλλους ανθρώπους»

Για να πάρει αποστομωτική απάντηση από συγγενή του θύματος, επίσης στο twitter.

«Κύριε Γεωργιάδη, ο άνθρωπος που αναφέρετε είναι οικογένεια μου και αφήστε με να γνωρίζω καλύτερα από εσάς. Ποτέ δεν υπήρξε αρνητής του εμβολιασμού και είναι ντροπή σε τέτοιες στιγμές πόνου και θλίψης να διαδίδετε ανακρίβειες».

Ας τον μαζέψει κάποιος επιτέλους.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.