Για τον Σίλα Σεραφείμ η γυναικοκτονία είναι αφορμή για αστειάκια - Αντιδράσεις στο Twitter

Φυσικά και το χιούμορ είναι ένα αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας, ως εκ τούτου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ακόμα και σε ακραίες περιπτώσεις, όπως ο θάνατος, ο άνθρωπος πολλές φορές βρίσκει στο χιούμορ ακόμα και διέξοδο. Η χρήση όμως "αστείων", με αφορμή τη συγνή γυναικοκτονία της Κάρολάιν και με στόχο την πολιτική υπονόμευση του όρου, είναι τουλάχιστον χυδαία και αποδεικνύει ταυτόχρονα την αμηχανία κυβερνητικών και φιλοκυβερνητικών "κύκλων", μετά την αποκάλυψη της ταυτότητας του συζυγοκτόνου.

Για τον Σίλα Σεραφείμ η γυναικοκτονία είναι αφορμή για αστειάκια - Αντιδράσεις στο Twitter

«Μόλις διέπραξα κεφτεδοκτονία με σαλατοκτονία και παράλληλη μπυροκτονία. Τελειώνω με πεπονοκτονία και πάω για λίγη ξάπλα» έγραψε ο κωμικός(;) Σίλας Σεραφείμ προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων από χρήστες του twitter.

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη "περσόνα" προκαλεί με αναρτήσεις τύπου Τζήμερου, Μπογδάνου και Λατινοπούλου, δήθεν κατά της πολιτικής ορθότητας.

Οι αντιδράσεις των χρηστών του twitter στην ανάρτηση του Σίλα Σεραφείμ ήταν άμεσες και οργισμένες.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.