Μετά το εξώδικο Παρασκευόπουλου, η Ομάδα "αλήθειας" της ΝΔ παραδέχθηκε την προπαγάνδα

Ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας, η περιβόητη "Ομάδα Αλήθειας", η οποία είχε στηθεί από την περίοδο Σαμαρά, με τον στενό του συνεργάτη Γιώργο Μουρούτη να παίζει ενεργό ρόλο, αναγκάστηκε μετά το εξώδικο του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου, να παραδεχθεί δημοσίως πως ο βιαστής των Πετραλώνων δεν είχε αποφυλακισθεί με το "Νόμο Παρασκευόπουλου", αλλά επί νομοθεσίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Μετά το εξώδικο Παρασκευόπουλου, η Ομάδα

Η "ομάδα αλήθειας" αποτελεί έναν βασικό πυλώνα του τερατώδους μηχανισμού προπαγάνδας που έχει στήσει η Νέα Δημοκρατία στο διαδίκτυο, κάτι βέβαια απολύτως παράλογο και πολυδάπανο για ένα κόμμα που χρωστάει πάνω από 350 εκατομμύρια.

Η "ομάδα αλήθειας" λοιπόν, αναγκάστηκε, μετά από εξώδικο του Νίκου Παρασκευόπουλου, να παραδεχθεί και να "κατεβάσει" το συκοφαντικό δημοσίευμα και τις αναρτήσεις, που ανέφεραν πως ο βιαστής των Πετραλώνων αποφυλακίσθηκε με το "Νόμο Παρασκευόπουλου"

Το δημοσίευμα είχε ως τίτλο: «Βιασμός στα Πετράλωνα: Με το νόμο Παρασκευόπουλου είχε βγει ο 35χρονος» και το κειμενο μέσα ανέφερε πως «ο 35χρονος δράστης του βιασμού της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα είχε καταδικαστεί για βιασμό, αλλά αποφυλακίστηκε με το νόμο Παρασκευόπουλου»

Με ανάρτησή στο twitter ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της ΝΔ, μπορεί να μην ζητάει επισήμως συγνώμη από τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, αλλά προσφέρει γέλιο λέγοντας πως «κάναμε λάθος και οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε. Αν δεν το αναγνωρίζαμε, θα ήμασταν ίδιοι με τους άλλους. Δεν είμαστε».

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.