Κύρτσος: Τράπεζες τοκογλύφοι ληστεύουν τη ΝΔ, να γίνει "κούρεμα" - Οργισμένες απαντήσεις από χρήστες του Twitter

Οι υπέρμαχοι της ελεύθερης αγοράς, που το πρώτο 6μηνο του 2015 φώναζαν «Γερούν, γερά» και «Μέρκελ κοψ' τους το λαρύγγι» έχουν μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση για το τερατώδες χρέος της Νέας Δημοκρατίας στις τράπεζες, που αντί να το "νοικοκυρέψει" ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το εκτόξευσε, με τη ΝΔ μάλιστα να είναι το δεύτερο κόμμα στην Ευρώπη, σε διαφημιστικές δαπάνες από το 2019 μέχρι το 2020.

Κύρτσος: Τράπεζες τοκογλύφοι ληστεύουν τη ΝΔ, να γίνει

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος, με ανάρτησή του στο twitter ζητάει "κούρεμα" των χρεών και επιτίθεται στις τράπεζες που τις χαρακτηρίζει «τοκογλύφους» και ληστές.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κύρτσος , έγραψε στο twitter: «Να δοθεί λύση στο πρόβλημα χρέους ΝΔ. Με αναδρομική μείωση των τοκογλυφικών επιτοκίων που θα φέρει «κούρεμα» Η ρύθμιση κανόνας για όλα τα «κόκκινα» δάνεια. Τράπεζες τοκογλύφοι. Οφειλέτες ληστεύονται μέσω τρελών χρεώσεων. Κόμμα εξουσίας με τόκους 30+ εκατ το χρόνο. Ελληνικό χάος»

Φυσικά, η ανάρτηση αυτή δεν έμεινε αναπάντητη από χρήστες του Twitter

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.