Ο Μητσοτάκης παρουσίασε ως δικό του έργο τη "Γραμμή 4" του Μετρο που το 2019 αποκαλούσε «τυφλή» (video)

Ήταν 26 Μαρτίου του 2019, όταν σε προεκλογική εκδήλωση της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αποκαλούσε υποτιμητικά «τυφλή», την Γραμμή 4 του Μετρό που χθες (22/06) παρουσίασε, με πανηγυρική φιέστα, ως δικό του έργο και... ακριβώς τον ίδιο «τυφλό» σχεδιασμό της προηγούμενης κυβέρνησης.

Ο Μητσοτάκης παρουσίασε ως δικό του έργο τη
ΠΡΟΒΟΛΗ

Στην παρουσίαση του προγράμματος της ΝΔ για τις Υποδομές το 2019, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε συγκεκριμένα δηλώσει: «Πραγματικά απορώ ποιος σχεδίασε τη Γραμμή Βεΐκου - Γουδή ώστε να παραμένει τυφλή», ισχυριζόμενος πως πρέπει να υπάρχουν και άλλες προεκτάσεις.

Και όμως, μετά από μεγάλες καθυστερήσεις, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στήνοντας -ξανά- μια πανηγυρική φιέστα, προσπάθησε -ξανα- να οικιοποιηθεί ένα προσχεδιασμένο έργο και να το παρουσιάσει ως δικό του

Το αξιοπρόσεχτο και σε αυτή την περίπτωση, είναι πως η Γραμμή 4, που παρουσίασε με καμάρι ο πρωθυπουργός, βρήκε ξαφνικα το φως της και ας μην άλλαξε καθόλου ο σχεδιασμός της.

Τουλάχιστον ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Α. Καραμανλής, φρόντισε να διατηρήσει ψήγματα αξιοπρέπειας και να αποστασιοποιηθεί από τις εντολές που είχε πάρει ο πρωθυπουργός από το επικοινωνιακό του επιτελείο, δηλώνοντας ευθαρσώς πως «ο σχεδιασμός της γραμμής 4 είναι δεδομένος, είναι αυτός που παραλάβαμε και από την προηγούμενη κυβέρνηση και είναι δεδομένο ότι έτσι ακριβώς θα προχωρήσουμε στην υλοποίησή του»

Δείτε τα χαρακτηριστικά παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε:

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ