Μεσαίωνας: Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ ψήφισαν κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση

Κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση, τάχθηκε σύσσωμη η ευρωκοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Μεσαίωνας: Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ ψήφισαν κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση

Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ, μαζί με τους Πολωνούς ακραίους συντηρητικούς, καταψήφισε ως «απαράδεκτη» την Έκθεση που κατατέθηκε στο Ευρωκοινοβουλιο και η οποία χαρακτηρίζει ως «ανθρώπινο δικαίωμα» το δικαίωμα στην άμβλωση

Να θυμίσουμε πως όχι μόνο η συζήτηση αυτή έχει προκαλέσει διχασμό στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, αλλά και ότι τον περασμένο Μάρτιο, ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος είχε ψηφίσει στην Ευρωβουλή κατά του δικαιώματος γυναικών στην επιλογή άμβλωσης.
Τότε η Νέα Δημοκρατία είχε "αδειάσει" τον ευρωβουλευτή της, με ανακοίνωση η οποία ανέφερε πως «Η ΝΔ έχει ξεκάθαρη θέση, σταθερά και διαχρονικά για το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση. Το θέμα αυτό έχει λυθεί για την ελληνική κοινωνία εδώ και δεκαετίες. Είναι προφανές ότι η ψήφος του ευρωβουλευτή κ. Στέλιου Κυμπουρόπουλου δεν εκφράζει το κόμμα και τον πρόεδρό του».

Είναι επίσης προφανές πως οι συνεχείς παλινωδίες του κυβερνώντος κόμματος έχουν ως πρόθεση να δημιουργήσουν σύγχυση για το πραγματικά υπερσυντηρητικό της προφίλ, ώστε να μην έχουν απώλειες από το κεντρώο, μετριοπαθές κοινό.

Την σκοταδιστική επίθεση των ευρωβουλευτών της ΝΔ, κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση, έφερε στην δημοσιότητα με έγγραφα, ο Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και Επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.