Τζωρτζάκης: «Με πήραν από ΣΚΑΙ για συνέντευξη, τους είπα να είναι και η Μάνδρου - Δεν με ξαναπήραν»

Με αρκετή διάθεση ειρωνείας, ο Χάρης Τζωρτζάκης, αναφέρθηκε, εμμέσως πλην σαφώς, στην στάση που έχει κρατήσει η δικαστική ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ, Ιωάννα Μάνδρου, αλλά και το ίδιο το κανάλι στην υπόθεση της γυναικοκτονίας στα Γλυκά Νερά.

Τζωρτζάκης: «Με πήραν από ΣΚΑΙ για συνέντευξη, τους είπα να είναι και η Μάνδρου - Δεν με ξαναπήραν»

Ο ηθοποιός, με ανάρτησή του στο facebook, ενημέρωσε πως ακόμα περιμένει τηλέφωνο από τον ΣΚΑΙ, σχετικά με συνέντευξη που του είχε ζητηθεί αλλά στην οποία ο Χάρης Τζωρτζάκης είχε βάλει όρο να είναι ζωντανή και να είναι παρούσα η Ιωάννα Μάνδρου.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση:

«Με πήραν τηλέφωνο από εκπομπή του ΣΚΑΙ για μια συνέντευξη. Με μεγάλη μου χαρά θα δώσω συνέντευξη στο αγαπημένο μου κανάλι τους απάντησα, αρκεί να είναι live και να έχει και Μάνδρου. Θα με ξαναπάρουν μου είπαν. Μα δεν μπορώ να καταλάβω τι τους πείραξε και δεν με ξαναπήραν».

Η αλήθεια είναι πως την τελευταία φορά που ο Χάρης Τζωρτζάκης εμφανίστηκε στον ΣΚΑΙ με την Ιωάννα Μάνδρου, τα πράγματα δν είχαν πάει πολύ... δεξιά, για το κανάλι και την κυβέρνηση.

Θυμηθείτε εδώ γιατί.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.