Μητσοτάκης σε νέους εργαζόμενους: Να είστε ανθεκτικοί και προσαρμοστικοί - Θα αλλάξετε πολλές δουλειές (video)

Με τις υπερωρίες να πληρώνονται με… ρεπό, το 8ωρο να αποτελεί πλέον αναχρονιστική αντίληψη, το «ασφαλιστικό Πινοσέτ» προ των πυλών και τα ΜΜΕ να καλύπτουν τα νώτα του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πλέον δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να εκφράσει αυτά που υποψιαζόμασταν και πριν τις εκλογές, ότι θέλει να εφαρμόσει. Μια κοινωνία "ζούγκλα", όπου θα επιβιώνει ο ανθεκτικός, ο προσαρμοστικός και ο ισχυρός. 

Μητσοτάκης σε νέους εργαζόμενους: Να είστε ανθεκτικοί και προσαρμοστικοί - Θα αλλάξετε πολλές δουλειές (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Σε άλλη μία φιέστα της ΟΝΝΕΔ, ο πρωθυπουργός, εκτός του ότι έσπευσε να κηρύξει παράνομη την απεργία της ΟΛΜΕ πριν τη Δικαιοσύνη, περιέγραψε και το όραμά του για τους νέους εργαζόμενους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, περιέγραψε τις σημαντικότερες, κατά τη γνώμη του, αρετές που θα πρέπει να έχουν κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής τους ζωής οι νέοι: Την ανθεκτικότητα και την προσαρμοστικότητα. Ιδιότητες που παρατηρούμε, για παράδειγμα, στον χαμαιλέοντα ή πιο πρόσφατα στον κορωνοϊό.

«Θα αλλάξετε επαγγέλματα στην επαγγελματική σας διαδρομή. Άρα αυτό το οποίο πρέπει να κρατήσετε ως σημαντικότατη αρετή στην δικιά σας διαδρομή προσωπικής ανάπτυξης είναι η προσαρμοστικότητα και η αθεκτικότητα», δήλωσε, επί λέξει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης που όπως είναι γνωστό, μαζί με τον Κωστή Χατζηδάκη, έχουν απο μικροί στίψει την πέτρα με τα χέρια τους.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ