Κάποιος να μιλήσει στον Τζο Μπάιντεν για τα ρεπό (video)

Πολλά στελέχη της κυβέρνησης, όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Κωστής Χατζηδάκης, ακόμα και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχουν αναφερθεί κατά καιρούς στα παράπονα που τους κάνουν οι εργοδότες για έλλειψη προσωπικού. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, που αποκάλυψε σε ομιλία του πως έχει τα ίδια παράπονα από εργοδότες, είχε να τους κάνει μια ρηξικέλευθη πρόταση, αγνοώντας την πετυχημένη ελληνική "συνταγή" κατάργησης του 8ώρου και της πληρωμής υπερωριών... με ρεπό.

Κάποιος να μιλήσει στον Τζο Μπάιντεν για τα ρεπό (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε πρόσφατη ομιλία του αναφέρθηκε στo ζήτημα της έλλειψης προσωπικού, ψυθιρίζοντας στο μικρόφωνο μια μάλλον αυτονόητη λύση για τους εργοδότες που παραπονιούνται.

«Πληρώστε τους περισσότερα», είπε με χαρακτηριστικό τρόπο, όπως θα δείτε στο βίντεο, ο Τζό Μπάιντεν.

Πρόσφατα, ο υπουργός Ανάπτυξης, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του: «Έχει ανοίξει η εστίαση. Ένα από τα πρώτα πράγματα που βλέπουμε είναι ότι δεν μπορούν να βρουν εύκολα υπαλλήλους για να δουλέψουν. Επίσης στον τουρισμός οι πρώτες τουριστικές επιχειρήσεις που ανοίγουν επίσης μας δηλώνουν πως δεν βρίσκουν υπαλλήλους» και συνέχισε λέγοντας πως «η συνεχόμενη λήψη επιδομάτων μειώνει την ανάγκη για εργασία».

Ίσως ο Άδωνις Γεωργιάδης θα πρέπει να ενημερώσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ, να σταματήσει αυτά τα κομμουνιστικά.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ