Θεοχάρης: Ενέργειες του υπουργείου έφεραν τον Μάτζικ Τζόνσον στην Ελλάδα - "Λύγισε" το Twitter από γέλια

Ο πιο cringe υπουργός της κυβέρνησης -και δεν είναι και λίγοι- ξαναχτύπησε. Ο Χάρης Θεοχάρης ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε πως ο Μάτζικ Τζόνσον βρίσκεται στην Ελλάδα λόγω και των ενεργειών του υπουργείου Τουρισμού, προκαλώντας γελιά και ειρωνικές αναρτήσεις χρηστών του Twitter.

Θεοχάρης: Ενέργειες του υπουργείου έφεραν τον Μάτζικ Τζόνσον στην Ελλάδα -

Αφορμή για την παρέμβαση του υπουργού Τουρισμού, στάθηκε ανάρτηση χρήστριας του twitter που έγραψε πως «ο ματζικ τζονσον έχει κάνει καλύτερη καμπάνια τουρισμού για τη χώρα απ ότι το υπουργείο Τουρισμού».

Ο Χάρης Θεοχάρης θεώρησε πως ήταν χρυσή ευκαιρία να εκμεταλλευτεί πολιτικά την κατάσταση -στα σοβαρά, όχι τρολάροντας- και να ισχυριστεί πως ο θρύλος του NBA βρίσκεται στη χώρα μας επειδή πείστηκε και από την προωθητική καμπάνια του υπουργείου Τουρισμού.

Όπως ήταν φυσικό, η απάντηση του υπουργού Τουρισμού, προκάλεσε άφθονο γέλιο αλλά και ειρωνικές απαντήσεις χρηστών του twitter.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.