Πορτοσάλτε για την ψηφοθηρία των 150 ευρώ: Πράγματι η ΝΔ στις εκλογές δεν τα πήγε καλά στους νέους (video)

Σε έμμεση παραδοχή πως το περιβόητο freedom pass των 150 ευρώ για τους νέους 18-25 που θα εμβολιαστούν, έιναι ψηφοθηρική παροχή, προχώρησε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Άρης Πορτοσάλτε.

Πορτοσάλτε για την ψηφοθηρία των 150 ευρώ: Πράγματι η ΝΔ στις εκλογές δεν τα πήγε καλά στους νέους (video)

«Πράγματι η ΝΔ στο μόνο πεδίο που δεν τα πήγε καλά στις εκλογές το 2019 ειναι οι νέοι, αλλά τώρα ακριβώς έρχεται η αφορμή ο κορωνοϊός...», είπε -πιο σαφής δε γίνεται- ο Άρης Πορτοσάλτε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, προκαλόντας την αντίδραση του Δημήτρη Οικονόμου που απάντησε «Πάμε σε εκλογές και δεν το ξέρουμε; Δεν πάμε. Επομένως γιατί να έχει ψηφοθηρικό χαρακτήρα».

«Είναι πραγματισμός», απάντησε ο Άρης Πορτοσάλτε, που συνέχισε λέγοντας πως «από την άλλη πλευρά, για εμένα που είμαι αντίθετος με τα επιδόματα, ηχεί κάπως το να σε πληρώνουν να πας να σώσεις τη ζωή σου»

ο Άρης Πορτοσάλτε μάλιστα συνέχισε την κριτική του στο "δωράκι" και με ανάρτησή του στο twitter

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.