Σεφ Λαζάρου: Δε γίνεται να ζητάμε κοινωνικά φρονήματα και ταυτότητα, για να μπει ο κόσμος να φάει

«Δεν είναι δική μου δουλειά να ελέγχω τους πελάτες κατά την είσοδό τους στο μαγαζί».
Καταπέλτης κατά των κυβερνητικών μέτρων για τα προνόμια των εμβολιασμένων και τα "Covid Free" εστιατόρια, ο γνωστός Σεφ Λευτέρης Λαζάρου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε προφανώς υποτιμητικά και στο "μπαξίσι", όπως το χαρακτήρισε, των 150 ευρώ που ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός για τους νέους 18-25 ετών. 

Σεφ Λαζάρου: Δε γίνεται να ζητάμε κοινωνικά φρονήματα και ταυτότητα, για να μπει ο κόσμος να φάει
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Πρέπει να αποφασίσουμε τι μαγαζιά θέλουμε. Θέλουμε μαγαζιά του 2020 με πολιτισμό ή θέλουμε μαγαζιά του 1800;», αναρωτήθηκε ο γνωστός Σεφ Λευτέρης Λαζάρου, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, "Καλημέρα Ελλάδα".

«Στην Ελλάδα τα εύκολα τα κάνουμε δύσκολα. Αντί να δημιουργήσουμε καθαρά μαγαζιά με μηχανήματα καθαρισμού αέρα και να νιώσουν ασφαλείς όλοι και επισκέπτες και οι εργαζόμενοι, εμείς πάμε να τα κάνουμε ανάποδα. Να ζητάμε ταυτότητα και κοινωνικά φρονήματα στην πόρτα για να μπει κάποιος να φάει. Ε, αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν. Ήδη έχουμε χιλιάδες προβλήματα (...) Δεν είναι δική μου δουλειά να ελέγχω τους πελάτες κατά την είσοδό τους στο μαγαζί»

«Εγώ για να πείσω τους εργαζόμενούς μου, έχω κάνει μεγάλες προσπάθειες για να εμβολιαστούμε όλοι. Τα έχω καταφέρει σχετικά καλά. Είτε υποστηρίζοντας τον εμβολιασμό, είτε φαίρνοντας κάποιον ψυχολόγο και γιατρό να τους μιλήσει. Κάπως έτσι πρέπει να λειτουργήσουμε. Πρέπει να πείσουμε τους ανθρώπους να εμβολιαστούν, δεν γίνεται μεμπαξίσι», είπε ο Λ. Λαζάρου αναφερόμενος στο "freedom pass" των 150 ευρώ που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός για τους νέους.
«Νομίζω θα πέσουμε σε ένα παζάρι, νομίζω θα φέρει ανάποδα αποτελέσματα. Φοβάμαι πάρα πολύ γι’ αυτό», τόνισε ο γνωστός Σεφ σχετικά.

«Έχουμε μπλέξει άσχημα, το σίγουρο είναι ότι η οικονομία δεν μπορεί να ξανακλείσει, τα μαγαζιά δεν μπορούν να ξανακλείσουν. Πρέπει οι επιτροπές να πείσουν και οι πολιτικοί να πείσουν για τον εμβολιασμό», υπογράμμισε ο Λεύτερης Λαζάρου.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ