Βουλευτής ΝΔ: «Tα δικά μου παιδιά μου είπαν να βάλω μέσο για να εμβολιαστούν νωρίτερα» (video)

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Κέλλας, που πριν λίγο καιρό παραβίασε τα μέτρα της πανδημίας σε βαφτίσια με χορό, τραγούδι και dj, κάνοντας λόγο για «ανθρώπινη στιγμή», ξαναχτύπησε.

Βουλευτής ΝΔ: «Tα δικά μου παιδιά μου είπαν να βάλω μέσο για να εμβολιαστούν νωρίτερα» (video)

Ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, προσπαθώντας να υπερασπιστεί το "μπαξίσι" των 150 ευρώ που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τους νέους της ηλικιακής ομάδας 18-25, μάλλον τα έκανε ακόμα χειρότερα.

«Τώρα για τα παιδιά σας, που λέτε ότι αισθάνονται ότι εξαγοράζονται με 150 ευρώ, δεν το πιστεύω ότι το κάνουν τα παιδιά σς γιατί τα ξέρω… αλλά θα σας πω, ότι τα δικά μου παιδιά μου είπαν απευθυνόμενα σε εμένα να βάλω μέσον για να εμβολιαστούν νωρίτερα! Και χωρίς να υπάρξει το 150ρι. Αυτή είναι η διαφορά μας! Για να καταλάβετε γιατί είμαστε εκεί που είμαστε», δήλωσε σε ομιλία του στη Βουλή ο Χρήστος Κέλλας.

Ίσως ξαναβλέποντας την ομιλία του να καταλάβει τι ακριβώς είπε και πόσο δικαιώνει αυτά που λένε οι αντίπαλοι της κυβέρνησης.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.