#Πικάσο: Χαμός στο Twitter για την πτώση του πίνακα στη συνέντευξη Τύπου Χρυσοχοΐδη - Μενδώνη

Οι εικόνες ντροπής, η διαχείριση των έργων τέχνης από υπαλλήλους και η πτώση του πίνακα του Πικάσο στη συνέντευξη Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., με τη συμμετοχή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και της Λίνας Μενδώνη, εξέθεσαν για άλλη μια φορά την χώρα στο εξωτερικό και προκάλεσαν την αντίδραση των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

#Πικάσο: Χαμός στο Twitter για την πτώση του πίνακα στη συνέντευξη Τύπου Χρυσοχοΐδη - Μενδώνη

Οι χρήστες του Twitter σχολίασαν με ειρωνία και οσο χιούμορ μπορεί να επιστρατευθεί σε μια τέτοια εξευτελιστική κατάσταση με το χασταγκ #Πικάσο μαζί με το #Προνόμια να είναι πρώτα.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.