Σκέρτσος: Καμία οικονομική στήριξη και περιοριστικά μέτρα κατά των ανεμβολίαστων

Ο υπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και πρώην Διευθυντής του Σύνδεσμου Ελλήνων Βιομηχάνων (ΣΕΒ) πήρε την σκυτάλη από τον Άδωνη Γεωργιάδη και προειδοποίησε πως για ότι συμβεί από εδώ και μπρος θα ευθύνονται οι ανεμβολίαστοι.

Σκέρτσος: Καμία οικονομική στήριξη και περιοριστικά μέτρα κατά των ανεμβολίαστων

Ο Άκης Σκέρτσος, παραθέτωντας εξωραϊσμένα στοιχεία σχετικά με την πορεία της χώρας, με ανάρτησή του στο facebook, ανέφερε ρητά πως η πολιτική της κυβέρνησης θα είναι τιμωρητική κατά των ανεμβολίαστων.

«Η οικονομία και η κοινωνία δεν πρόκειται να ξανακλείσουν για να προστατευθούν οι ανεμβολίαστοι (...) Τα όποια περιοριστικά μέτρα δημόσιας υγείας θα είναι τοπικού ή σημειακού χαρακτήρα, θα αφορούν μόνο τους ανεμβολίαστους και δεν θα συνοδεύονται από οικονομική στήριξη»

Μάλιστα, ο Άκης Σκέρτσος, φρόντισε να αποποιηθεί κάθε μελλοντική ευθύνη της κυβέρνησης, ρίχνοντας το βάρος της διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης και της ενημέρωσης των πολιτών στην τοπική αυτοδιοίκηση, την εκκλησία, τις επιχειρήσεις και την κοινωνία.

«Τώρα έχει έρθει η ώρα της τοπικής αυτοδιοίκησης, δήμαρχοι και περιφερειάρχες, της εκκλησίας, των επιχειρήσεων αλλά και της κοινωνίας των πολιτών να κάνουν το καθήκον τους και να πείσουν όσο περισσότερους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν άμεσα», έγραψε συγκεκριμένα.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.