Ακαταδίωκτο και για το "τζογάρισμα" των συντάξεων από golden boys - Οι αντιδράσεις στο Twitter

Με το "ασφαλιστικό Πινοσέτ" να βρίσκεται πλέον στη διαδικασία δημόσιας διαβούλευσης, η διάταξη για το ακαταδίωκτο των ιδιωτών που θα διαχειρίζονται το νεότευκτο "Ταμείο Επικουρικής Κεφαλαιοποιητικής Ασφάλισης" (Τ.Ε.Κ.Α.), δίνει το στίγμα των προθέσεων της κυβέρνησης.

Ακαταδίωκτο και για το

Όσο και ανυποψίαστος ή αφελής και να είσαι, όσο καλή θέληση και να έχεις, η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αποδείξει πέραν πάσης αμφιβολίας πως είδε την πολύνεκρη κρίση της πανδημίας, ως ευκαιρία να περάσει μερικά από τα πιο απάνθρωπα νομοσχέδια που έχουν ψηφιστεί ποτέ στη βουλή.

Η αγωνία επίσης της κυβέρνησης να θεσπίζει συνεχώς και από την πρώτη μέρα "ακαταδίωκτα" για στελέχη τραπεζών, επιτροπών και τώρα ιδιωτών που θα διαχειρίζονται συνταξιοδοτικά προγράμματα στις χρηματοπιστωτικές αγορές, απαντάται με την ερώτηση "τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;".

Οι χρήστες του Twitter το έχουν πιάσει πάντως. 

Ας δούμε τις αντιδράσεις τους για το ακαταδίωκτο των μελών του Δ.Σ. του νέου "Ταμείου Επικουρικής Κεφαλαιοποιητικής Ασφάλισης".

 

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.