#Πικάσο: Συνεχίζεται ο εξευτελισμός της χώρας από ξένα ΜΜΕ

Το ένα μετά το άλλο, τα διεθνή ΜΜΕ αλλά και απλοί χρήστες του Twitter στο εξωτερικό συνεχίζουν να αναφέρονται στις εικόνες ντροπής και κακομεταχείρισης του πίνακα του Πικάσο, στην συνέντευξη Τύπου Χρυσοχοΐδη - Μενδώνη.

#Πικάσο: Συνεχίζεται ο εξευτελισμός της χώρας από ξένα ΜΜΕ

Μετά το BBC, το Reuters και ξένους δημοσιογράφους που σχολίασαν έκπληκτοι την πτώση και κακοιμεταχείριση του πίνακα στη συνέντευξη Τύπου Χρυσοχοΐδη - Μενδώνη, δεκάδες ΜΜΕ του εξωτερικού όπως, μεταξύ άλλων, η έγκυρη βρετανική The Independent, η Daily Mail, το EURACTIVE, o GUARDIAN και πολλά άλλα,  δημοσιεύουν με τη σειρά τους, το βίντεο της ντροπής με την πτώση και την αδιανόητη επανατοποθέτηση του πίνακα του Πικάσο, από σύμβουλο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.