Ε.Ε.: Πρώτη στην ανεργία των νέων η Ελλάδα

Οι νέοι στην Ελλάδα δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο την αστυνομική βία και τις κατηγορίες της κυβέρνησης για την διασπορά της πανδημίας. Πλέον η χώρα κατέχει και την θλιβερή πρωτιά όσον αφορά στην ανεργία των νέων στην Ευρώπη, με 21 μονάδες πάνω από τον Ευρωπαικό μέσο όρο.

Ε.Ε.: Πρώτη στην ανεργία των νέων η Ελλάδα

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ευρωπαικής Επιτροπής για την ανεργία των νέων στην Ε.Ε., η Ελλάδα βρέθηκε τον Μάιο στην πρώτη θέση, μεταξύ των 27 κρατών - μελών, με ποσοστό 38,2%. 

Στη δεύτερη θέση είναι η Ισπανία με 36,9% ενώ στην τρίτη βρίσκεται η Ιταλία με 31,7%.

Το μικρότερο ποσοστό ανεργίας στους νέους έχουν η Πολωνία με 7,4% ενώ ιδιαίτερα χαμηλό είναι το ποσοστό στη Γερμανία και στην Τσεχία (7,5%).

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.