Ανατριχιαστικό βίντεο: Ο Βορίδης πανηγυρίζει σε πάρτι για την επικράτηση της ιδεολογικής ηγεμονίας του ακροδεξιού νεοφιλελευθερισμού

Σε πάρτι, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, μίλησε ο Μάκης βορίδης. Το βίντεο που κυκλοφόρησε προκαλεί ανατριχίλα σε κάθε δημοκράτη πολίτη.

Ανατριχιαστικό βίντεο: Ο Βορίδης πανηγυρίζει σε πάρτι για την επικράτηση της ιδεολογικής ηγεμονίας του ακροδεξιού νεοφιλελευθερισμού
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ο εκλεκτός του δικτάτορα Παπαδόπουλου που κυνηγούσε κομμουνιστές με αυτοσχέδιο τσεκούρι, σε μια ενθουσιώδη ομιλία, σε πάρτι τοπικής οργάνωσης της ΝΔ, σε πολυτελές εστιατόριο στο Καβούρι, ανακοίνωσε την επικράτηση της ιδεολογικής ηγεμονίας του ακροδεξιού νεοφιλελευθερισμού.

«Τώρα τι λέει η κοινωνία; Θέλουμε πιο φιλο-επενδυτικό πρόγραμμα, θέλουμε να μειώσετε κι άλλο τους φόρους στις επιχειρήσεις, θέλουμε να είναι πιο αποτελεσματική η αστυνομία, δεν ανεχόμαστε καθόλου πια τη βία της άκρας αριστεράς και θέλουμε πιο αυστηρή και πιο περιοριστική μεταναστευτική πολιτική», ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, με στόμφο στο μικρόφωνο ο υπουργός Εσωτερικών και συνέχισε, «Αυτή είναι η ιδεολογική ανατροπή, αυτό είναι που διαμορφώνει προϋποθέσεις για μια μεγάλη αλλαγή στην Ελλάδα, αυτή είναι η μεγάλη επιτυχία της διετούς διακυβέρνησης, που εμένα προσωπικά με γεμίζει αισιοδοξία και οφείλουμε σε εσάς όλους, τους αγωνιστές της παράταξης, ένα μεγάλο ευχαριστώ, που μαζί με την κυβέρνησή μας, μαζί με τον πρωθυπουργό μας, φέρνετε τους όρους αυτής της μεγάλης ανατροπής».

Στο νεοδημοκρατικό πάρτι, συμμετείχαν μεταξύ άλλων, ο Άδωνις Γεωργιάδης, η Σοφία Βούλτεψη, ο Βασίλης Οικονόμου, ο Βασιλης Σπανάκης και ο γραμματέας οργανωτικού της ΝΔ, Στέλιος Κονταδάκης.

Δείτε το βίντεο που διέρρευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Το καθεστωτικό ύφος της ομιλίας του Μάκη Βορίδη (που ισχυρίζεται πως ξέρει τι θέλει και τι λέει η κοινωνία) κάνει ακόμα πιο κατανοητή την τοποθέτηση του στο νευραλγικό Υπουργείο Εσωτερικών και αναδεικνύει τις συνθήκες που διαμορφώνονται για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Ο Μάκης Βορίδης άλλωστε είχε θέσει τους όρους της πλήρους άλωσης του κράτους και την επιβεβλημένη επικράτηση της εμφυλιοπολεμικής ακροδεξιάς ιδεολογίας, σε πολλές ομιλίες του, προεκλογικά το 2019.

Ας θυμηθούμε τι είχε πει για τον Μάκη Βορίδη και ο καταδικασμένος αρχηγός της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης σε ομιλία του στη Βουλή.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ