Σύψας: Η Επιτροπή ποτέ δεν εισηγήθηκε να βγουν οι μάσκες / Σκέρτσος: Η επιτροπή εισηγήθηκε να βγουν οι μάσκες (video)

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και μέλος της επιτροπής επιστημόνων, Νίκος Σύψας και ο υπουργός παρα τω πρωθυπουργώ (και πρώην διευθυντής του ΣΕΒ), Άκης Σκέρτσος, εμφανίστηκαν με διαφορά λίγων λεπτών στην πρωινή εκπομπή του OPEN «Ώρα Ελλάδος», για να... διαψεύσουν ο ένας τον άλλον, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την καχυποψία πολλών πολιτών και να επιβεβαιώσουν την αίσθηση ότι αυτή η κυβέρνηση κάνει πολιτικά "παιχνίδια" με τη δημόσια υγεία.

Σύψας: Η Επιτροπή ποτέ δεν εισηγήθηκε να βγουν οι μάσκες / Σκέρτσος: Η επιτροπή εισηγήθηκε να βγουν οι μάσκες (video)

Την αρχή έκανε ο καθηγητής κ. Σύψας που στην παρέμβασή του δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και υπογράμμισε ότι η Επιτροπή επιστημόνων του υπουργέιου Υγείας ουδέποτε εισηγήθηκε να βγουν οι μάσκες και είναι εντελώς λάθος το μήνυμα που μεταφέρθηκε στην κοινωνία από την κυβέρνηση.

Όπως ανέφερε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, το μόνο που είπε η επιτροπή ήταν η υποσημείωση πως όταν κάποιος βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο που δεν υπάρχει κανένας συνωστισμός μπορεί πρόσκαιρα να βγάλει τη μάσκα.

Μετά από λίγα λεπτά στην ίδια επομπή, ο Άκης Σκέρτος, απάντησε στους παρουσιαστές της εκπομπής ότι μάλλον δεν έχουν καλή πληροφόρηση ή δεν αντιλήφθηκαν σωστά αυτά που τους είπε ο κ. Σύψας.

Δείτε το βίντεο:

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.