Μπογδάνος: Ο Τσίπρας ξεπούλησε την Μακεδονία στη Μέρκελ για να στηρίξει την δεύτερη κυβέρνηση του (video)

Φόρεσε την περικεφαλαία του ξανά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Δεν είναι εύκολη πλέον φαίνεται η περιχαράκωση των αιγοπροβάτων στο "μαντρί".

Μπογδάνος: Ο Τσίπρας ξεπούλησε την Μακεδονία στη Μέρκελ για να στηρίξει την δεύτερη κυβέρνηση του (video)

«Το μακεδονικό χάθηκε σαν σήμερα το 2015. Μετά το ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ συν 100 δις χρέος, το ξεπούλησε ο Αλέξης στην Μέρκελ ώστε να στηρίξει τη δεύτερη κυβέρνησή του. Κι αν οι αριστεροί το ονειρεύονταν από το 1924, ΝΤΡΟΠΗ στους δήθεν δεξιούς που έδωσαν δύναμη στους εθνομηδενιστές», έγραψε στο twitter με αφορμή την επετειο του δημοψηφίσματος, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Με λίγα λόγια ο δημόσιος λόγος ξαναγυρίζει σε "ψεκασμένες" θεωρίες ότι ο «Τσίπρας πούλησε την Μακεδονία για τις συντάξεις» και πλέον «για να εκλεγεί ξανά με τη βοήθεια της Μέρκελ»

Ας θυμηθούμε όμως μερικές πρόσφατες δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.