"Έκρηξη" στο Twitter με #κρούσματα και #κυβέρνηση_Μητσοτακη

Ζούμε ξανά το περυσινό καλοκαίρι όπου και πάλι η κυβέρνηση έψαχνε σε ποιον θα φορτώσει την αποτυχία της, που τον Νοέμβριο οδήγησε σε ένα από τα πιο φονικά και αντιδημοκρατικά lockdown της Ευρώπης.

Ο σημερινός αριθμός κρουσμάτων, η ανεπάρκεια της κυβέρνησης, τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, η έλλειψη πειθούς για τον εμβολιασμό και το άνοιγμα -ξανά χωρίς σχέδιο- του τουρισμού, πρωταγωνιστούν σήμερα στο Twitter και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που η κατάσταση είναι εκρηκτική.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.