#Χαρδαλιάς και πακιστανικά τηλέφωνα "ρίχνουν" το Twitter - Οργισμένες αναρτήσεις από τους χρήστες

Το σημερινό (07/07) δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών που αποκαλύπτει πως δύο περίπου εβδομάδες πριν το δεύτερο lockdown στην Ελλάδα, ο Νίκος Χαρδαλιάς φέρεται με προσωπική παρέμβαση και... πακιστανικά κινητά τηλέφωνα, να έδωσε εντολή να μπουν στη χώρα, μέλη αποστολής της τουρκικής ομάδας μπάσκετ Φενέρμπαχτσε για τον αγώνα της Euroleague με τον Παναθηναϊκό, που είχαν πυρετό και κορωνοϊό, έγινε όπως ήταν αναμενόμενο πρώτο trend στο Twitter.

#Χαρδαλιάς και πακιστανικά τηλέφωνα

Μέγα πολιτικό θέμα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τον "μπροστινό" της στην απόδοση "ατομικής ευθύνης" στους πολίτες, Νίκο Χαρδαλιά, αποτελεί το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της ΕΦ.ΣΥΝ. και τα sms που διέρρευσαν, όπου ο υφυπουργος Πολιτικής Προστασίας φέρεται να έδωσε εντολή να μπουν στη χώρα, μέλη αποστολής της τουρκικής ομάδας μπάσκετ Φενέρμπαχτσε που ήταν εμπύρετα και με κορωνοϊό.

Στο Twitter to #Χαρδαλιάς είναι πρώτο χάσταγκ με χιλιάδες tweets.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.