Αποκαλύψεις για αδήλωτες εταιρείες του Κυριάκου Μητσοτάκη στο εξωτερικό προανήγγειλε ο Κώστας Βαξεβάνης

Αποκαλύψεις για τον πρωθυπουργό, που εφόσον δημοσιευθούν αναμένεται να προκαλέσουν ισχυρό πολιτικό "σεισμό", προανήγγειλε με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.

Αποκαλύψεις για αδήλωτες εταιρείες του Κυριάκου Μητσοτάκη στο εξωτερικό προανήγγειλε ο Κώστας Βαξεβάνης

Για «ψεύτικο Πόθεν Έσχες» και αδήλωτες εταιρείες στο εξωτερικό κάνει λόγο σε αναρτήσεις στους λογαριασμούς του σε Twitter και Facebook, o εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης.

Συγκεκριμένα, γράφει:

«Όταν ο πρωθυπουργός της χώρας, οποιασδήποτε χώρας, υποβάλει ψεύτικο Πόθεν Έσχες και κρύβει εταιρείες του στο εξωτερικό, συμφωνούμε όλοι πως υπάρχει πρόβλημα. Σωστά; Έχετε κύριε Μητσοτάκη εταιρείες στο εξωτερικό τις οποίες δεν δηλώνετε στο Πόθεν Έσχες; Είναι το ερώτημα της βδομάδας για τον πρωθυπουργό. Αν δεν το απαντήσει ο ίδιος (που δεν θα το απαντήσει) θα το απαντήσει το Documento»

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.