Δικαίωση για τους επιχειρηματίες της Μυκόνου / Η κυβέρνηση προστατεύει τα "κορωνοπάρτι" σε βίλες (βίντεο - εικόνες)

Πριν ελάχιστες μόνο μέρες, τα Σωματεία επιχειρηματιών και καταστηματαρχών της Μυκόνου είχαν προδειδοποιήσει με επιστολή τους τον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς, πως με τα εξοντωτικά και παράλογα μέτρα, στην ουσία "κλείνουν το μάτι" στα "κορωνοπάρτι" που πραγματοποιούνται σε βίλες του νησιού. Η πραγματικότητα στο νησί, τους δικαίωσε και έβγαλαν άμεσα νέα ανακοίνωση.

Δικαίωση για τους επιχειρηματίες της Μυκόνου / Η κυβέρνηση προστατεύει τα
ΠΡΟΒΟΛΗ

Συγκεκριμένα, το Σωματείο Επιχειρήσεων Διασκέδασης & Εστίασης Μυκόνου (ΣΕΔΕΜ) και το Σωματείο Επιχειρήσεων και Επαγγελματιών Χώρας Μυκόνου (ΣΕΕΧΩΜ), με επιστολή τους στους αρμόδιους υπουργούς και τον πρωθυπουργό είχαν γράψει πως «αδυνατούμε να αντιληφθούμε πως δεν έχετε τη στοιχειώδη ικανότητα να συνειδητοποιήσετε ότι όσο περιορίζετε και ακρωτηριάζετε τη νόμιμη διασκέδαση με μέτρα ανεφάρμοστα και παράλογα τόσο θα φουντώνουν τα παράνομα πάρτι στις βίλες που παρά τις επανειλημμένες καταγγελίες μας εξακολουθείτε να τα προστατεύετε ως κόρη οφθαλμού, πριμοδοτώντας έτσι την παραοικονομία, την παραβατικότητα και τη μετάδοση του ιού».

Οι κατηγορίες που εξαπέλυσαν στην κυβέρνηση οι επαγγελματιες της Μυκόνου για σαμποτάζ στην Υγεία και την νόμιμη επιχειρηματικότητα του νησιού, επιβεβαιώθηκαν άμεσα, καθώς ήδη κυκλοφόρησαν εικόνες και βίντεο από "κορωνοπάρτι" σε βίλες της Μυκόνου, χωρίς προστασία, χωρίς μάσκες και χωρίς κανένα απολύτως μέτρο. Μάλιστα, οι συμμετέχοντες δεν έχουν κανένα πρόβλημα να αναρτήσουν, όπως θα δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες και στο instagram.

To αποκλειστικό βίντεο του in.gr δείχνει την κατάσταση που επικρατεί. 

Μετά τα νέα περιστατικά τα δύο επαγγελματικά Σωματεία της Μυκόνου εξέδωσαν και νέα ανακοίνωση γεμάτη αγανάκτηση και ειρωνία για την κυβέρνηση.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Με χαρά ενημερώνουμε όλες και όλους εσάς, τους φίλους και επισκέπτες μας ότι, τα προγραμματισμένα events των επιχειρήσεών μας, τα μεταφέρουμε σε χώρους που επιτρέπεται νόμιμα η διεξαγωγή τους, δηλαδή σε ΒΙΛΕΣ και ΣΚΑΦΗ.

Πιο αναλυτικές οδηγίες για τον τόπο και την ημερομηνία διεξαγωγής όλων αυτών των πάρτι, θα ανακοινώνει η κάθε επιχείρηση.

Στα πάρτι αυτά μπορείτε να εισέρχεστε χωρίς τεστ, να είστε όρθιοι, να χορεύετε όπως παλιά και θα έχετε έκπτωση 30%, αφού δεν θα κόβονται αποδείξεις ούτε θα ασφαλίζεται το προσωπικό.

Υ.Γ.1: Η παραπάνω ανακοίνωση ισχύει για πέντε ημέρες και θα επανέλθουμε όταν δούμε το νέο ΦΕΚ της κυβέρνησης. Την περιμετρική ασφάλεια του πάρτι θα την αναλάβει η Ελληνική Αστυνομία.
Υ.Γ. 2: Η ανακοίνωση εκδίδεται μετά τα βίντεο που δημοσιοποιήθηκαν για το “υπέροχο” και “ανεμπόδιστο” πάρτυ που διοργανώθηκε χθες στο νησί μας

Σωματείο Επιχειρήσεων Διασκέδασης και Εστίασης Μυκόνου (Σωματείο ΣΕΔΕΜ)

Σωματείο Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών Χώρας Μυκόνου (Σωματείο ΣΕΕΧΩΜ)».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ