Ξανά στην Τήνο «για να φορτίσει μπαταρίες» ο Μητσοτάκης (εικόνες)

«Οι πολίτες μπορεί να σκέφτονται ήδη τις διακοπές τους, εμείς πάλι όχι γιατί οι μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης δεν προβλέπεται να κάνουν διακοπές ούτε φέτος», είχε δηλώσει στο υπουργικό συμβούλιο στις 23 Ιουνίου ο πρωθυπουργός. Από τότε έχει κάνει τουλάχιστον 2-3 «αποδράσεις από την καθημερινότητα για να φορτίσει τις μπαταρίες του».

Ξανά στην Τήνο «για να φορτίσει μπαταρίες» ο Μητσοτάκης (εικόνες)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Την ευκαιρία να "φορτίσει" τις μπαταρίες του είχε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του, Μαρέβα, παραθερίζουν στα Καλύβια της Τήνου», αναφέρει το ρεπορτάζ του newsbomb.gr.

Όπως συνεχίζει το δημοσίευμα του newsbomb.gr, αναρτώντας και τις σχετικές φωτογραφίες, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι λάτρης του νησιού και διατηρεί εξοχικό στη συγκεκριμένη περιοχή και όποτε του παρουσιάζεται κάποιο κενό στο «φορτωμένο» υποχρεώσεις πρόγραμμά του, ταξιδεύει στην αγαπημένη του Τήνου. Ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του απόλαυσαν το μπάνιο τους και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με λουόμενους, ενώ δεν ήταν λίγοι και εκείνοι οι οποίοι ζήτησαν φωτογραφίες με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος δεν αρνήθηκε σε κανέναν».

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, οι επαφές του πρωθυπουργού για σέλφι με τους λουόμενους πολίτες, γίνονται με μέτρα προστασίας, τύπου Πάρνηθας.

Την ίδια ώρα, με την μετάλλαξη Δέλτα να "καλπάζει", ο ΕΟΔΥ ανακοίνωνε ότι τα νέα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα ανέρχονται σε 2327, ενώ το τελευταίο 24ωρο έχασαν τη ζωή τους 2 συμπολίτες μας και οι διασωληνωμένοι ανέρχονται στους 142.

 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ