Η Έλενα Ακρίτα για το διάγγελμα Μητσοτάκη: «Εδώ πια ξεπερνιούνται τα όρια»

Πυρά εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ρητορικής περί "ατομικής ευθύνης" στο νέο του διάγγελμα, έριξε η Έλενα Ακρίτα, με ανάρτησή της στο facebook.

Η Έλενα Ακρίτα για το διάγγελμα Μητσοτάκη: «Εδώ πια ξεπερνιούνται τα όρια»

«Θέλεις πραγματικά να στηρίξεις τον εμβολιασμό, αλλά ένας πρωθυπουργός που, χωρίς ψήγμα αυτοκριτικης, σου λέει πως τα έκανε όλα τέλεια και πως περίπου φταίμε μόνο εμείς, σου το κάνει πολύ δύσκολο. Είπαμε να συσπειρωθούμε όλοι μέχρι να περάσει η κρίση, αλλά εδώ πια ξεπερνιούνται τα όρια», έγραψε συγκεκριμένα, η δημοφιλής συγγραφέας, δημοσιογράφος και σεναριογράφος, με αφορμή το χθεσινό διάγγελμα του πρωθυπουργού και την απουσία κάθε ίχνους αυτοκριτικής μετά από 1,5 σχεδόν χρόνο ανεπαρκούς διαχείρισης της πανδημίας και με τα κρούσματα να αυξάνονται και πάλι.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.