Γελάνε και τα πόμολα / Άδωνις Γεωργιάδης: Οι αντιεμβολιαστές στο Σύνταγμα ήταν οι "Αγανακτισμένοι" κι αυτοί που ψήφισαν "ΟΧΙ" στο δημοψήφισμα (video)

Μάταια προσπαθούσε ο δημοσιογράφος Φοίβος Κλαυδιανός να συγκρατήσει τα γέλια του με αυτά που άκουγε σήμερα απο τον Άδωνη Γεωργιάδης, σχετικά με τη διαδήλωση αντι-εμβολιαστών χθες στο Σύνταγμα.

Γελάνε και τα πόμολα / Άδωνις Γεωργιάδης: Οι αντιεμβολιαστές στο Σύνταγμα ήταν οι

«Χθες είδαμε τον κόσμο που διαδηλώνατε μαζι του πριν από κάποια χρόνια για τις Πρέσπες, ο ίδιος εσείς προσωπικά, να βγάινει και να κάνει κηρύγματα από την πλατεία κατά του εμβολιασμού», τόνισε εύστοχα ο δημοσιογράφος Φοίβος Κλαυδιανός.

Αυτό που ακολούθησε ήταν άλλο ένα παραλήρημα του αντιπροέδρου της ΝΔ, ο οποίος χρέωσε τους διαμαρτυρόμενους με σταυρούς και ελληνικές σημαίες, αποκλειστικά στα εκατομμύρια των  "αγανακτισμένων" του 2011 και 2012, αλλά και σε αυτούς που ψήφισαν "ΟΧΙ" στο δημοσψήφισμα και «ήθελαν να βγάλουν τη χώρα μας απ' το ευρώ». 

«Οι ίδιοι με ονοματεπώνυμο και ΑΦΜ», επέμεινε ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε χρήστης του twitter, γιατί τα λόγια ίσως είναι φτωχά.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.