Έλενα Ακρίτα για Μαρέβα Μητσοτάκη: «Ο,τι πιο αισχρό να χρησιμοποιείς το φύλο σου για να καλύπτεις τις οικονομικές σου ατασθαλίες»

Την ανάρτηση της Μαρέβας Μητσοτάκη στο Twitter, σχολίασε με έντονα επικριτικό τρόπο, από τον λογαριασμό της στο facebook, η Έλενα Ακρίτα.

Έλενα Ακρίτα για Μαρέβα Μητσοτάκη: «Ο,τι πιο αισχρό να χρησιμοποιείς το φύλο σου για να καλύπτεις τις οικονομικές σου ατασθαλίες»

Για μεγάλη ντροπή εργαλειοποίησης του φεμινιστικού κινήματος και του φύλου της για να καλύψει τις οικονομικές της αατασθαλείες, έκανε λόγο η Έλενα Ακρίτα, αναφερόμενη στην Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία με την ανάρτησή της στο Twitter είχε προηγουμένως, επικαλεστεί ότι βρίσκεται στο στόχαστρο επειδή... είναι γυναίκα.

Συγκεκριμένα, είχε γράψει: «Γυναίκες στο στόχαστρο! εμμονικές επιθέσεις σε βάρος τους αδιακρίτως ιδιότητας, είναι πράξεις μίσους, ανανδρίας &δειλίας. Ψέμα & λάσπη δεν μπορούν να στερήσουν από καμία μας την ελευθερία & την εξέλιξη! Αρκετά, λοιπόν, με όσους υπάρχουν και μιλούν μόνο για να φθονούν! #καμιαανοχη»

Ολόκληρη η ανάρτηση - απάντηση της Έλενας Ακρίτα στο facebook:

«Το #καμιαανοχή τη μάρανε. Πόσο μεγάλη ντροπή να εργαλειοποιείς το φεμινιστικό κίνημα για να κρυφτείς πίσω του. Πόσο μεγάλη ντροπή για τις αδελφες σου που έδωσαν και τη ζωή τους ακόμα για τα δικαιώματα των γυναικών. Πόσο μεγάλη ντροπή για όλα τα θύματα της έμφυλης βίας, του σεξισμού, της μισαλλοδοξίας και της ρητορικής μίσους. Ναι γλυκούλα, όπως τα λέτε σάς καταδιώκουν επειδή είστε γυναίκα, για το Πόθεν Εσχες έχετε να μας πείτε κατιτίς; Γιατί είναι ό,τι πιο αισχρό να χρησιμοποιείς το φύλο σου για να καλύπτεις τις οικονομικές σου ατασθαλίες».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ