Σοβαρή Καταγγελία: Αστυνομικοί εισβάλλουν σε ιδιωτικό χώρο και κατεβάζουν πανό κατά του Μητσοτάκη (video - εικόνες)

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία που μάλιστα συνοδεύεται από αποδεικτικά βίντεο και φωτογραφίες, αναρτήθηκε στο facebook και φέρεται να δείχνει την αστυνομική συνοδεία του πρωθυπουργού, με πολιτικά, στους Γαργαλιάνους Τριφυλίας, να κατεβάζουν πανό κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, σε περιφραγμένο ιδιωτικό χώρο.

Σοβαρή Καταγγελία: Αστυνομικοί εισβάλλουν σε ιδιωτικό χώρο και κατεβάζουν πανό κατά του Μητσοτάκη (video - εικόνες)

Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη την Δευτέρα (19/06) στους Γαργαλιάνους Τρυφιλίας στην Μεσσηνία, μετά ένα ακόμα τριήμερο χαλάρωσης (στο Costa Navarino), είχε έντονες αντιδράσεις από κατοίκους της περιοχής παρά το επικοινωνιακό σόου που στήθηκε για άλλη μια φορά.

Ένας από τους κατοίκους, σε δημοσίευση που έγινε στο facebook καταγγέλει ότι η αστυνομική συνοδεία του πρωθυπουργού εισέβαλλε σε ιδιωτικό χώρο (χωράφι) δίπλα στον συνεταιρισμό του Ελαιώνα, για να κατεβάσει πανό κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη που είχαν αναρτηθεί σε περιφραγμένο χωράφι.

Τα πανό ήταν σατιρικά και έγραφαν: «Καλέ τι γκόμενος είσαι εσύ;» και «Τι ψηφίσατε ρε μ@λάκες;».

Στην ανάρτησή, που συνοδεύεται από αποδεικτικό υλικό αναφέρει πως μεταξύ άλλων για τους αστυνομικούς ότι «πήδηξαν από την περίφραξη και μπήκαν παράνομα στο χωράφι που είναι ιδιωτικό δεν το σχολιάζουμε καν… δε μας κάνει και εντύπωση».

Όπως φαίνεται στα βίντεο, οι κάτοικοι που ανάρτησαν τα πανό παρέμειναν ήρεμοι παρά την είσβολή, λέγοντας «μα δεν μπορούμε να εκφράσουμε την αγάπη μας στον πρωθυπουργό μας; κοίτα μπήκε μέσα... εντάξει ρε φίλε χούντα έχουμε, δεν το ξέρουμε»

Μάλιστα ενας αστυνομικός με πολιτικά ακούγεται να λέει καθαρά «το κινητό, το κινητό πάρτε του», δείχνοντας τον πολίτη που κατέγραφε το σκηνικό.

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο, που είναι πραγματικά αποκαλυπτικά:

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.