Μύρισε μνημόνιο - Ο Πρετεντέρης επιστρέφει αναβαθμισμένος στο MEGA (video - εικόνα)

Την εγνωσμένης αξίας, προπαγανδιστική εμπειρία του Γιάννη Πρετεντέρη, σε μνημονιακές περιόδους φαίνεται πως θα απολαύσουν και πάλι οι τηλεθεατές του Μεγάλου Καναλιού.

Μύρισε μνημόνιο - Ο Πρετεντέρης επιστρέφει αναβαθμισμένος στο MEGA (video - εικόνα)

«Εντεταλμένος σύμβουλος Ειδήσεων και Ενημέρωσης του MEGA αναλαμβάνει ο Γιάννης Πρετεντέρης.
Από τον Σεπτέμβριο, θα είναι ο βασικός σχολιαστής του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του MEGA και θα έχει την ευθύνη της κάλυψης των μεγάλων γεγονότων και των συνεντεύξεων», μας ενημερώνει η επίσημη ανακοίνωση του Mega.

Ακόμα και ο πιο αφελής τηλεθεατής της μεσαίας τάξης, έχει μνήμη και κατανοεί τι σημαίνει η επανενεργοποίηση του Γιάννη Πρετεντέρη.

Το φθινόπωρο που έρχεται, όπου και θα αρχίσει να φαίνεται ακόμα περισσότερο η οικονομική καταστροφή στις τσέπες των πολιτών, αλλά και οι έτσι και αλλιώς ιδεοληπτικές, νεοφιλελεύθερες εμμονές της κυβέρνησης που καταστρέφουν συνειδητά το κοινωνικό κράτος, ασχέτως πανδημίας, χρειάζονται έμπειρες μνημονιακές φωνές και εξωραϊσμό.

Ποιος καλύτερος από τον Γιάννη Πρετεντέρη;

Ας θυμηθούμε έτσι πρόχειρα μερικές όμορφες, νοσταλγικές στιγμές του Γιάννη Πρετεντέρη. Φυσικά θα επανέλθουμε.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.