Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφιζε "ΟΧΙ" στην ιθαγένεια για παιδιά όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (video - εικόνα)

O Γιάννης (και ο Θανάσης) Αντετοκούνμπο είναι πλέον πρωταθλητής NBA και φυσικά οι πολιτικοί αρχηγοί έσπευσαν στα social media να δώσουν τα συγχαρητήριά τους. Φυσικά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πολιτικός που το 2015 είχε ψηφίσει όχι στην απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε παιδιά μεταναστών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα, όπως ο Γιάννης και τα αδέρφια του.

Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφιζε

Ήταν 9 Ιουλίου του 2015, όταν σε ονομαστική ψηφοφορία για το άρθρο 1Β, του Νομοσχεδίου το οποίο προέβλεπε την παροχή ιθαγένειας σε παιδιά μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα, η Νέα Δημοκρατία και συγκεκριμένα ο τότε βουλευτής (πρώτος σε σταυρούς στην Β Αθηνών) σημερινός πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφιζε "ΌΧΙ".

Σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης πανηγυρίζει, αλλά ακόμα και η σημερινή ανάρτησή του έχει άρωμα επικοινωνιολόγων, με φωτογραφία της τηλεόρασής του την ώρα του 6ου τελικού. Ότι δηλαδή ξενύχτησε για να παρακολουθήσει τον αγώνα. 

Κάπου έλεος.

Για του λόγου το αληθές

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.