«Ακενοτούνμπο»: Όταν ο Άδωνις ειρωνευόταν τον Γιάννη ως επιχείρημα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών (video - εικόνα)

Σε τρομερή αμηχανία βρίσκονται σήμερα πολλά στελέχη της ηγετικής -ακροδεξιάς- ομάδας της ΝΔ και της κυβέρνησης, όπως και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ακενοτούνμπο»: Όταν ο Άδωνις ειρωνευόταν τον Γιάννη ως επιχείρημα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών (video - εικόνα)

Ο μεγαλύτερος και πιο αναγνωρίσιμος Έλληνας αθλητής του πλανήτη, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, είναι πανάξια πρωταθλητής και πολυτιμότερος παίχτης των τελικών του NBA.

Αυτή είναι ίσως η καλύτερη αφορμή να θυμηθούμε τι έλεγε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης πριν λίγα μολις χρόνια, σε τηλεοπτική του εμφάνιση και σε επιχειρήματά του κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, όταν και αποκάλεσε ειρωνικά τον Γιάννη, ως «Ακενοτούνμπο», αμφισβητώντας φυσικά την ελληνικότητά του, καθώς είναι ο ίδιος που συμμετείχε σε συλλαλητήρια με κεντρικό σύνθημα "ΈΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΙΕΣΑΙ - ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ".

Φυσικά και ο Άδωνις Γεωργιάδης ήξερε το επίθετο του Γιάννη. Άλλοι ήταν οι λόγοι του "σαρδάμ". Προφανώς, προφανείς.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.