Καμπαγιάννης για Άδωνη και Αντετοκούνμπο - «Αυτό το βδέλυγμα...»

Την απάντηση -και τον χαρακτηρισμό- που του άξιζε πήρε από τον δικηγόρο Θανάση Καμπαγιάννη, ο υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος είχε αποκαλέσει μειωτικά ως "Ακενοτούμπο", τον Γιαννη Αντετοκούνμπο, το 2018.

Καμπαγιάννης για Άδωνη και Αντετοκούνμπο - «Αυτό το βδέλυγμα...»

«Αυτό το βδέλυγμα, ο και αντιπρόεδρος της ΝΔ, που βάφτισε "Ακενοτούμπο" τον Γιάννη (το 2018!) για να τον μειώσει, πήρε σήμερα ένα μάθημα για το μέλλον: Η παντοδυναμία σας είναι καλπική. Η ιστορία θα σας ξεράσει. Όπως το έκανε σήμερα. #Antetokounmpo #GreekFreak #sepolia», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, o Θανάσης Καμπαγιάννης.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.