Βαξεβάνης: Νέες αποκαλύψεις για το Πόθεν Έσχες Μητσοτάκη «από δικό του άνθρωπο»

Για νέες αποκαλύψεις για το Πόθεν Έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη και μάλιστα «από δικό του άνθρωπο», κάνει λόγω με ανάρτησή του στο Twitter ο Κώστας Βαξεβάνης.

Βαξεβάνης: Νέες αποκαλύψεις για το Πόθεν Έσχες Μητσοτάκη «από δικό του άνθρωπο»

Ο εκδότης του Documento, της εφημερίδας που έχει προβεί στην αποκάλυψη πως ο πρωθυπουργός κάνει υποβολή ψευδούς Πόθεν Έσχες επί 4 χρόνια, προαναγγέλει και νέες αποκαλύψεις στο Κυριακάτικο τεύχος, λέγοντας μάλιστα πως αυτή τη φορά τα αποκαλύπτει «δικός του άνθρωπος. Πολύ δικός του».

«Πού θα είναι τριήμερο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ώστε να εξασφαλίσουμε πως θα βρει σίγουρα το Documento με τις νέες αποκαλύψεις για το Ποθεν_Εσχες; Αυτή τη φορά όσα αποκαλύπτουμε , δεν τα λέμε εμείς, αλλά δικός του άνθρωπος. Πολύ δικός του. Επισήμως», έγραψε συγκεκριμένα στο Twitter o Κώστας Βαξεβάνης.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.