#Πετρούνιας / Χαμός στο Twitter για την απόλυτη ξεφτίλα της ΕΡΤ

Τεράστιες διαστάσης έχει λάβει η υπόθεση της... μη ζωντανής μετάδοσης της προσπάθειας πρόκρισης του παγκόσμιου πρωταθλητή και χρυσού Ολυμπιονίκη, Λευτέρη Πετρούνια από την ΕΡΤ.

#Πετρούνιας / Χαμός στο Twitter για την απόλυτη ξεφτίλα της ΕΡΤ

Το θέμα χειροτέρεψαν σε μεγάλο βαθμό και οι δικαιολογίες της διοίκησης της ΕΡΤ με ρεπορτάζ σε Δελτίο αλλά και με αναρτήσεις στο twitter που έριχναν το φταίξιμο στην Ιαπωνική κρατική τηλεόραση και τους διοργανωτές. Κάτι που φυσικά δεν αληθεύει, όπως μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Φυσικά, στο Twitter είναι το θέμα της ημέρα με πολλαπλά χάσταγκ, ειρωνικές αλλά και οργισμένες αντιδράσεις.

Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμα και η σύζυγος του Λευτέρη Πετρούνια, Βασιλική Μιλλούση, τρόλαρε τη διοίκηση της ΕΡΤ.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.