«ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ;» - Κραυγές από το κοντρόλ σε δημοσιογράφο που αποκαλύπτει τις ευθύνες της ΕΡΤ για Πετρούνια (video)

Το απίστευτο φιάσκο της ΕΡΤ, που δεν μετέδωσε ζωντανά την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια και την πρόκριση στον τελικό των κρίκων των Ολυμπιακών Αγώνων, προσπαθεί ακόμα να καλύψει η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης. Ένα βίντεο όμως με τις κραυγές του "κοντρόλ" σε δημοσιογράφο που ξεμπροστιάζει τις δικαιολογίες της δημόσιας τηλεόρασης, κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα και αποκαλύπτει το "bullying" σε δημοσιογράφους που τολμούν να ψελίσουν την αλήθεια.

«ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ;» - Κραυγές από το κοντρόλ σε δημοσιογράφο που αποκαλύπτει τις ευθύνες της ΕΡΤ για Πετρούνια  (video)

Την ώρα που ο Διευθυντής Αθλητικής Ενημέρωσης της ΕΡΤ, Γιώργος Λυκουρόπουλος, προσπαθούσε να αποδώσει και πάλι το λάθος της μη μετάδοσης στους διοργανωτές, η δημοσιογράφος Κατερίνα Αναστασοπούλου, υπενθύμισε προς τιμήν της δύο φορές, πως το 2016 η ΕΡΤ είχε δικό της feed και μετέδωσε κανονικά την προσπάθεια της Κατερίνας Στεφανίδη.

Εκεί, στο βίντεο ακούγονται οργισμένες κραυγές απ’ το κοντρόλ να λένε «Τι κάνεις εκεί; Τι κάνεις εκεί;», αναφερόμενοι προφανώς στο γεγονός η δημοσιογράφος έλεγε την αλήθεια στους τηλεθεατές και ότι αυτό είναι κάτι κακό.

Ο Γιώργος Λυκουρόπουλος συνέχισε δικαιολογόντας την διοίκηση της ΕΡΤ, επικαλούμενος μια απίστευτη δικαιολογία. Πως δεν επιλέχθηκε δηλαδή από την ΕΡΤ δικό της feed γιατί δεν περίμεναν πως η παραγωγή της ΔΟΕ (το κανάλι OBS) «δεν καλύπτει εκείνη την ώρα το αυτονόητο, δηλαδή τον άνθρωπο που πάει να πάρει χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο. Δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε ότι θα χρειαστεί να κάνουμε μπακ απ κάλυψη για μία κάλυψη της προσπάθειας για έναν αθλητή που έχει χρυσό ολυμπιακό μετάλιο και είναι υποψήφιο πάλι για χρυσό μετάλιο».

Δεν υπάρχουν λόγια γι αυτή την κατάντια και πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στην δημοσιογράφο Κατερίνα Αναστασοπούλου για το θάρρος της να τιμήσει την δημοσιογραφική της ιδιότητα.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ