"Στα σχοινιά" ο Μητσοτάκης για το ψευδές Πόθεν Έσχες που επικαλείται με στοιχεία το Documento

Σύμφωνα με την εφημερίδα Documento, η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, κατέθεσε στις ελληνικές Αρχές το 2018, έγγραφο των γαλλικών Αρχών, σύμφωνα με το οποίο είναι η νόμιμη εκπρόσωπος της γαλλικής εταιρείας. Δηλαδή δύο χρόνια μετά την υποτιθέμενη μεταβίβαση, όπως είχε ισχυριστεί το γραφείο του Πρωθυπουργού μέσω ενός ιδιωτικού συμφωνητικού.

Πιο συγκεκριμένα, με έγγραφα που δημοσιεύει η εφημερίδα, το γραφείο του πρωθυπουργού, μόλις την προηγούμενη βδομάδα, είχε παρουσιάσει ένα ιδιωτικό συμφωνητικό ως δήθεν απόδειξη πως η σύζυγός του πρωθυπουργού έχει μεταβιβάσει τη γαλλική εταιρεία που φέρεται να κρύβεται από το πόθεν έσχες, στον αδελφό της το 2016.

Το χθεσινό φύλλο του Documento δημοσιεύει έγγραφο της Εισαγγελίας Οικονομικού Εγκλήματος, απ’ το οποίο φαίνεται πως η κυρία Γκραμπόφσκι, το 2018, είχε δηλώσει η ίδια πως είναι ιδιοκτήτρια της γαλλικής εταιρείας.

Συνεπώς, σύφωνα με την εφημερίδα, είναι η ίδια η σύζυγός του πρωθυπουργού που αποκαλύπτει το ψευδές Πόθεν Έσχες, κάτι το οποίο αν ισχύει είναι ποινικό αδίκημα.

 

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.