Βαξεβάνης: «Με έχει καλέσει πολλές φορές ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκη σε οικογενειακές γιορτές στην Κρήτη - Ήταν παρόντες σημαντικοί άνθρωποι αλλά δεν θυμάμαι τον Κυριάκο»

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η κόντρα Βαξεβάνη - Μαξίμου μετά τα συνεχή στοιχεία που δημοσιεύει η εφημερίδα Documento και που αποδεικνύουν πως ο Έλληνας πρωθυπουργός, δηλώνει ψευδές Πόθεν Έσχες επί 4 χρόνια. Βέβαια στα Δελτία ΕΙδήσεων παίζουν μόνο οι απαντήσεις της ΝΔ και της κυβέρνησης, χωρίς να αναφέρονται για ποιο θέμα απαντούν.

Βαξεβάνης: «Με έχει καλέσει πολλές φορές ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκη σε οικογενειακές γιορτές στην Κρήτη - Ήταν παρόντες σημαντικοί άνθρωποι αλλά δεν θυμάμαι τον Κυριάκο»

Ο Κώστας Βαξεβάνης, με ανάρτησή του, ανέφερε τις σχέσεις εκτίμησης που είχε με τον πατέρα του Κυριάκου Μητσοτάκη και πρώην πρωθυπουργό. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

«Εκτός από Τσιπρα και Πολάκη, έχω φάει πολλές φορές με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και μάλιστα καλεσμένος σε οικογενειακές γιορτές στην Κρήτη. Δεν ξέρω αν ήταν παρών ο Κυριάκος γιατί απλώς δεν τον θυμάμαι. Ήταν παρόντες σημαντικοί άνθρωποι», έγραψε δεικτικά ο εκδότης του Documento στο Twitter.

Ενώ σε άλλη ανάρτηση, δημοσίευσε την αφιέρωση που του είχε κάνει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σε βιβλίο, γράφοντας: «33 χρόνια δημοσιογραφίας, είχα την τύχη να γνωρίσω και να συναναστραφώ πολλούς πολιτικούς. Αυτό δε με εμπόδισε να κάνω τη δουλειά μου. Εκτίμησα για διαφορετικούς λόγους τον Τσιπρα και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Εδώ μια αφιέρωσή του για τη φιλία μας. Για το γιο του είναι έγκλημα»

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.