Θετικός ο Άδωνις Γεωργιάδης / "Κορωνοπάρτι" ο συνωστισμός στο Προεδρικό Μέγαρο;

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, όπως ο ίδιος αποκάλυψε με ανάρτησή του στο Twitter.

Θετικός ο Άδωνις Γεωργιάδης /
ΠΡΟΒΟΛΗ

O Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στο twitter πως χθες το βράδυ ανέβασε πυρετό παρόλο που την ίδια μέρα το πρωί είχε υποβληθεί σε rapid test, μετά την εμφάνισή του στον ΑΝΤ1, και αργότερα με pcr τεστ, εντοπίστηκε να είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έγραψε επίσης πως είναι 49 ετών και ξέρει ότι θα το περάσει ήπια επειδή είναι εμβολιασμένος

Μάλιστα, η ανάρτησή του έφερε αντιδράσεις καθώς πολλοί ανέφεραν τον συνωστισμό χωρίς κανένα μέτρο προστασίας στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες του υπουργού Ανάπτυξης, που κυκλοφόρησαν.

Εκεί ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως κανένας από τους καλεσμένους που ήρθε σε επαφή δεν κινδυνεύει γιατί ήταν όλοι εμβολιασμένοι... ακριβώς δηλαδή όπως ο ίδιος.

Το ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του όμως δεν σημαίνει ότι δεν μεταδίδει τον ιό. 

«Και οι εμβολιασμένοι κολλάνε και μεταδίδουν, απλά το εμβόλιο βοηθά να το περάσει καποιος ελαφρύτερα. Αρα πρέπει να μπουν όλοι καραντίνα για το καλό του κόσμου», του υπενθύμισε ένας χρήστης, απευθυνόμενος στον υπουργό σα να μιλούσε σε 6χρονο παιδάκι, μπας και καταλάβει.

Δυστυχώς, αυτοί που μιλάνε για "ατομική ευθύνη" και ρίχνουν το φταίξιμο στους νέους, είναι οι ίδιοι που δεν τηρούν τους κανόνες.

Επίσης είναι οι ίδιοι που 1,5 χρόνο τώρα δεν συνταγογραφούν τα pcr τεστ για τους πολίτες που δεν έχουν την οικονομική άνεση να κάνουν «αμέσως» μοριακό τεστ, όπως δήλωσε πως έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Και όλα αυτά είναι "βούτυρο στο ψωμί" των αρνητών. 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ