Πυρκαγιά στην Σταμάτα: «Είναι απαράδεκτοι» λένε οι κάτοικοι / ΣΚΑΙ: Φταίνε τα πεύκα και τα φλεγόμενα ζώα που μεταδίδουν την φωτιά (video)

"Ατομική ευθύνη"... στα πεύκα και στα φλεγόμενα ζώα που τρέχουν γρήγορα και μεταδίδουν αστραπιαία την φωτιά, απέδωσε ο ΣΚΑΙ ως απάντηση σε πολίτη που φώναζε σε ζωντανή μετάδωση πως οι υπεύθυνοι «είναι απαράδεκτοι».

Πυρκαγιά στην Σταμάτα: «Είναι απαράδεκτοι» λένε οι κάτοικοι / ΣΚΑΙ: Φταίνε τα πεύκα και τα φλεγόμενα ζώα που μεταδίδουν την φωτιά (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Αν δεν το δεις και δεν το ακούσεις ίσως είναι δύσκολο να το πιστέψεις αλλά είναι αλήθεια.

«Είναι απαράδεκτοι. Είναι απαράδεκτοι που αφήσανε μια φωτιά που ξεκίνησε στο νεκροταφείο να φτάσει αυτή η καταστροφή», δήλωνε σε ζωντανή μετάδοση κάτοικος της περιοχής της Ροδόπολης, πριν τον διακόψει ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ λέγοντας «Έχει όμως πολύ ισχυρό άνεμο», για να πάρει την πληρωμένη απάντηση «και στο Μάτι είχε, αλλά στο Μάτι ήταν στενός ο χώρος, εδώ είχε δρόμους ολούθε. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. Απαράδεκτοι»

Την σκυτάλη πήρε μετά ο παρουσιαστής της ζωντανής εκπομπής του ΣΚΑΙ.

«Είναι πάρα πολύ πυκνό το δάσος, είναι αρκετά τα πεύκα, η φωτιά μεταδίδεται πάρα πολύ εύκολα από πεύκο σε πεύκο και επίσης μπορεί να ακουστεί περίεργο, ίσως και κυνικό αυτό που θα πω, είναι και τα φλεγόμενα ζώα τα οποία μετακινούνται και μεταφέρουν αστραπιαία την φωτιά».

Δεν υπάρχουν λόγια. Απλά δείτε το βίντεο.

 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ