#Ποθεν_Έσχες: Όταν ο Βαρβιτσιώτης των 122 ακινήτων έλεγε πως όποιος πολίτης δεν έχει να πληρώσει ΕΝΦΙΑ να πουλήσει το σπίτι του (video)

Συμμετοχές σε 122 ακίνητα και εξαιρετικά υψηλές καταέσεις και εισοδήματα εμφανίζει στο Πόθεν Έσχες του ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

#Ποθεν_Έσχες: Όταν ο Βαρβιτσιώτης των 122 ακινήτων έλεγε πως όποιος πολίτης δεν έχει να πληρώσει ΕΝΦΙΑ να πουλήσει το σπίτι του (video)

Δεν είναι βέβαια ο μόνος από την σημερινή κυβέρνηση και την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ που θα μπορούσε κάποιος να τους χαρακτηρίσει από ευκατάστατους έως πλούσιους, αλλά έχει ιδιαίτερη σημασία να θυμηθούμε τι δήλωνε στα παράθυρα πριν από λίγα χρόνια ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και άλλα στελέχη της ΝΔ, όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης, για τον ΕΝΦΙΑ και τα ακίνητα των απλών μικρο-ιδιοκτητών που είχαν "γονατίσει" από την κρίση.

«Να πληρώνουμε όλοι οι κάτοικοι ακινήτων έναν φόρο, ο οποίος να μην είναι όμως φόρος αναλόγως με το εισόδημα, αλλά αναλόγως με την αξία του ακινήτου και όποιος δεν έχει (χρήματα να πληρώσει τον ΈΝΦΙΑ) να πουλήσει. Είμαι ξεκάθαρος σε αυτό. Έτσι είναι», είχε πει χωρίς καμία ντροπή ο κάτοχος δεκάδων ακινήτων και σημερινός αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.