#Καύσωνας: Συμφωνεί με την πρόταση Τσίπρα για αργία την Δευτέρα ο Διευθυντής Ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών

Σύμφωνο με την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για γενική αργία στην κορύφωση του καύσωνα, ειδικά την Δευτέρα (02/08) βρίσκει τον Διευθυντή Ερευνών, κ. Κώστα Λαγουβάρδο.

#Καύσωνας: Συμφωνεί με την πρόταση Τσίπρα για αργία την Δευτέρα ο Διευθυντής Ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών

«Ενδεχομένως να χρειαστεί τις κρίσιμες εργάσιμες μέρες και ιδίως την προσεχή Δευτέρα, να κηρυχθεί αργία, ώστε να μείνει προστατευμένος ο πληθυσμός», πρότεινε ο Αλέξης Τσίπρας μετά και από ενημέρωση που είχε από τον Διευθυντή και Πρόεδρο του ΔΣ του Αστεροσκοπείου Αθηνών, καθηγητή Μανώλη Πλειώνη.

Την πρόταση αυτή κυβερνητικά στελέχη την χαρακτήρισαν «λαϊκισμό και γραφικότητα», αλλά με την ίδια πρόταση συμφωνεί απόλυτα ο διευθυντής ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

«Είμαι υπέρ της συγκεκριμένης πρότασης. Φανταστείτε τον κόσμο να περιμένει σε μια στάση λεωφορείου ή να είναι μέσα σε ένα λεωφορείο με θερμοκρασίες περιβάλλοντος άνω των 45 βαθμών. Ξέρετε δεν έχουν όλοι την άνεση της χρήσης του αυτοκινήτου μας και του κλιματιστικού που σου προσφέρει ιδανικές συνθήκες για να βρεθείς στο γραφείο σου. Είχαμε 6 μήνες lockdown, δεν θα μας πειράξει αν μια μέρα κάποιοι άνθρωποι παραμείνουν στο σπίτι τους», δήλωσε στο iEidiseis.gr, ο κ. Κώστας Λαγουβάρδος.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.